I te Hakihea, ko te maakete butyl acetate i arahina e te utu.He rereke te ahua o te utu o te butyl acetate i Jiangsu me Shandong, a ko te rereketanga o te utu i waenga i nga mea e rua kua tino heke.I te Hakihea 2, ko te rereketanga utu i waenga i nga mea e rua ko te 100 yuan/ton anake.I roto i te wa poto, i raro i te awhina o nga kaupapa taketake me etahi atu mea, ko te tumanako ka hoki mai te rereketanga o te utu i waenga i nga mea e rua ki te waahi whaitake.

Ko tetahi o nga waahanga whakaputa nui o te butyl acetate i Haina, he whanui te rere o nga taonga a Shandong.I tua atu i te whakamahi whaiaro o te rohe, 30% - 40% o te putanga ka rere ano ki Jiangsu.Ko te rereketanga o te utu toharite i waenga i a Jiangsu me Shandong i te tau 2022 ka mau tonu te waahi arbitrage o 200-300 yuan/ton.

 

Tūtohi Whakatauritenga o te Utu Utu Butyl Acetate i Jiangsu me Shandong

Mai i te marama o Oketopa, ko te hua o te hanga o te butyl acetate i Shandong me Jiangsu kaore i neke ake i te 400 yuan/ton, he iti nei a Shandong.I te marama o Hakihea, ka heke te hua o te hanga o te butyl acetate, tae atu ki te 220 yuan/ton i Jiangsu me te 150 yuan/ton i Shandong.

Ko te rereketanga o nga hua ko te nuinga o te rereketanga o te utu o te n-butanol i roto i te hanganga utu o nga waahi e rua.Ko te hanga o te kotahi tone o te butyl acetate e hiahia ana ki te 0.52 tons o te waikawa acetic me te 0.64 tons o te n-butanol, me te utu o te n-butanol he nui ake te utu o te waikawa acetic, na reira he nui te waahanga o te n-butanol i roto i te utu whakaputa. o butyl acetate.

Ka rite ki te butyl acetate, ko te rereketanga o te utu o te n-butanol i waenga i a Jiangsu me Shandong kua tino pumau mo te wa roa.I nga tau kua pahure ake nei, na te rerekee o etahi tipu n-butanol i te Porowini o Shandong me etahi atu mea, kei te iti tonu te rarangi o nga tipu o tenei waahi me te utu nui, na te mea ka puta te hua o te butyl acetate i te Porowini o Shandong. he iti te tikanga, a he iti te hiahia o nga kaihanga matua ki te whai hua me te tuku kaipuke he iti te utu, he nui te utu.

Tūtohi Whakatauritenga o te Ia Moni o Butyl Acetate i Jiangsu me Shandong

Na te rereketanga o nga hua, he rereke ano te putanga o Shandong me Jiangsu.I te marama o Whiringa-a-rangi, ko te katoa o nga hua o te butyl acetate ko 53300 tons, he piki ake o te 8.6% marama i te marama me te 16.1% i te tau.

 

I Te Taitokerau o Haina, i tino heke te whakaputanga na runga i nga utu utu.Ko te katoa o nga hua o ia marama ko te 8500 taranata, heke iho i te 34% marama i ia marama,

 

Ko te whakaputanga i te Rawhiti o Haina e 27000 tone, piki ake i te 58% marama i ia marama.

 

I runga i te maaramatanga o te waahi o te taha tuku, ko te ngakau nui o nga wheketere e rua mo te tuku kaore ano i te rite.

 

Tūtohi Whakatauritenga o te Putanga Butyl Acetate i te Porowini o Shandong, te Porowini o Jiangsu

I nga wa o muri mai, ko te huringa katoa o te n-butanol kaore he mea nui i raro i te papamuri o te papamuri iti, ka heke tonu te utu o te waikawa acetate, ka ngoikore haere te pehanga utu o te butyl acetate, me te tumanako ka tukuna mai a Shandong. piki.Ko te tumanako ka whakahekehia e Jiangsu tana toha na te nui o te kawenga hanga i te timatanga me te keri nui i roto i nga wa e heke mai nei.I raro i te papamuri o runga ake nei, ko te whakaaro ko te rereketanga o te utu i waenga i nga waahi e rua ka hoki mai ano ki te taumata noa.


Wā tuku: Tihema-06-2022